dijous, 9 de març del 2023

TORNEN LES MALETES VIATGERES

El passat divendres, 3 de març els nens i les nenes dels grups d'infantil, de 1r i 2n van participar en la presentació de l'activitat MALETES VIATGERES.

Aquesta activitat es realitza a totes les escoles de Les Roquetes (PEE) i està inclosa dins el nostre Pla Lector. Té com a finalitat fomentar el gust per la lectura dels nens i nenes d'aquestes edats tot compartint una estona de lectura amb les seves famílies .

El seu funcionament és molt senzill: Cada divendres dos infants de cada grup classe s’emporten a casa una bossa amb diferents propostes per llegir. Es tracta de fer una cadena: Aquesta bossa s’ha de retornar dijous de la setmana següent per tal de que se la pugui emportar un altre nen o nena el divendres. Un cop retornada el nen o nena comparteix amb els companys i companyes del grup les seves lectures preferides.

La presentació es va realitzar a la biblioteca de l'escola i va ser dinamitzada per la directora de la biblioteca pública de Les Roquetes, Ester Callao.  L'Ester va engrescar els nens i les nenes explicant un conte, va lliurar les maletes a cada grup i els va explicar el funcionament de l'activitat. 

Compartim amb vosaltres algunes imatges de l'activitat (cliqueu sobre la imatge):