dimarts, 22 de gener del 2019

PARTICIPEM EN EL PROGRAMA LÈCXIT


Aquest dijous 24 de gener, de 16:30h a 17:30h, tindrà lloc a la biblioteca de la nostra escola la primera sessió d'acompanyament lector del programa LÈCXIT.


LÈCXIT és un programa que pretén augmentar l'èxit educatiu dels nens i nenes treballant per la millora de la seva comprensió lectora. Consisteix en l'acompanyament en la lectura dels infants per part de persones voluntàries 1 hora a la setmana.



A la sessió de presentació, que va tenir lloc el passat dimarts, 15 de gener, a la Biblioteca Pública Josep Pla, van assistir les famílies, els coordinadors/es de les escoles i dels instituts, l'assessor LIC i la directora de la biblioteca Josep Pla, per tal de presentar les parelles participants en aquesta edició.





Aquest any hi ha algunes novetats respecte a la prova pilot que es va realitzar el curs passat. S'ha doblat la quantitat de nens participants de cada escola de 4 a 8 infants i, en aquesta edició, s'ha obert la participació del voluntariat adult a les famílies de les escoles, podent ser els avis, pares, tiets i germans els acompanyants lectors aquest curs.