divendres, 21 de desembre del 2018

BIBLIOPATI ESPECIAL DE NADAL


Aquesta setmana hem tingut els bibliopatis especials de Nadal. 

El dimarts,  57 alumnes de 1r, 2n i 3r van  gaudir d'una obra de teatre anomenada El Tió o Santa Claus? 





Ahir, 20 de desembre, fou el torn dels més grans de l'escola. En aquest cas l'obra representada fou una adaptació del Conte de Nadal de Charles Dickens. Els nens i nenes que van assistir van sortir molt contents. 

 



 

dijous, 20 de desembre del 2018

Grup de Treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf


Ahir presentàvem la Guia de lectures que ha creat el Grup de Treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf, on podem trobar un bon recull de contes i novel·les per a nens i nenes de totes les edats. 


Aquest grup de treball està format per un conjunt de mestres de diferents escoles de la comarca que han treballat en la recerca, valoració i selecció d’aquests llibres perquè els nens i nenes puguin gaudir de la seva lectura aquest Nadal. Ens complau informar-vos que una mestra de la nostra escola, l’Aida Franco, ha estat una de les mestres participants en aquest projecte.

Si voleu saber més, en els següents enllaços hi trobareu més informació.

Biblioteques escolars del Garraf

https://serveiseducatius.xtec.cat/garraf/categoria/biblioteques/

Grup de Treball de Literatura Infantil i Juvenil

https://serveiseducatius.xtec.cat/garraf/grup-de-treball-de-literatura-infantil-del-garraf/




dimarts, 18 de desembre del 2018

Guia de lectures per aquest Nadal

Ja s’apropa el Nadal i... Sabeu quina és la millor manera de fer que passi el temps ràpid des que fem cagar el Tió fins que vinguin ses majestats, els Reis Mags de l’Orient? Doncs llegint un bon llibre.

El Grup de Treball de Literatura Infantil i Juvenil del Garraf ens presenta la seva Guia de lectures per a aquest Nadal. En ella, hi trobareu un recull de llibres força interessants i entretinguts que faran que aquest Nadal sigui encara més divertit.