dimecres, 21 de juny de 2017

I per tancar el curs ...

En primer lloc, agrair la col·laboració de totes les persones, famílies i mestres, que han fet possible un any més que la biblioteca rutlli i esdevingui una peça important en l'educació de les nenes i els nens de la nostra escola. 
Un agraïment especial a l'AMPA de l'escola per la seva aportació econòmica per renovar el fons de la biblioteca, a les famílies de cicle inicial que setmana rere setmana han fet possible el préstec, també a la Núria Andreu i a l'Olesya Solovyeva que s'han encarregat de folrar i arreglar el fons de la biblioteca i a la Montse Panero per la seva col·laboració desinteressada al bibliopati especial de Sant Jordi. 
        


Per últim, no podem deixar de recomanar-vos algunes lectures per a que gaudiu de l'estiu acompanyats de bons llibres ... 

diumenge, 11 de juny de 2017

Presentació dels Padrins de lectura del curs 2017-18

La setmana passada l'alumnat de P5 i 5è va participar en l'activitat de presentació del programa Padrins de lectura del proper curs.
Aquest programa forma part del Pla Lector de la  nostra escola i l'activitat es realitzà a la biblioteca.

L'Ana, la directora de l'escola, els va donar la benvinguda i els va explicar breument en que consistirà el programa.

A continuació els delegats o delegades de cada classe van llegir en veu alta i van signar el contracte d'apadrinament en el que es comprometen a realitzar un seguit de tasques.

 Finalment, els futurs padrins i fillols van disposar d'una estoneta per mirar i llegir alguns llibres de la biblioteca.