dimarts, 6 de maig de 2014

Menú de Sant Jordi


L'escola va celebrar la diada de Sant Jordi fent un bon àpat lector.

Tota la comunitat educativa, alumnat, mestres i famílies,  
van ser convidats al banquet.

El menú que es va oferir era molt variat amb la intenció de satisfer tots els gustos. 


ENTRANTS:


El Gran Llibre dels Llibres: Escriptura i lectura de recomanacions dels llibres llegits que més ens  han agradat.
 
 

Intercanvi de llibres: Els nens i les nenes van portar llibres de casa seva per intercanviar-los amb els seus companys i companyes. 

SEGONS:

Jocs Florals: Poemes, contes, endevinalles, rodolins , cançons ...
Tot tipus de text va ser escollit pels alumnes per a participar en aquest tradicional concurs literari. Els treballs eren col·lectius de P3 a 2n i individuals a partir de 3r.  


Teatre llegit: Els alumnes de 4t van representar pels seus companys i companyes de 1r, 2n i 3r una obra de teatre basada en la llegenda de Sant Jordi que porta per títol "Un drac terrible !"
 
 


Contacontes: Les famílies que ho van desitjar van tenir la oportunitat de llegir o explicar un conte als més petits de l'escola.

Passejada per la Rambla de Vilanova i la Geltrú: Els més grans, van poder gaudir de primera mà de l'ambient que es respirava a les diferents paradetes de llibres i de roses. Remenar i triar un llibre per a llegir va ser l'activitat escollida per a l'alumnat de 6è.
 

POSTRES:

Apadrinament de llibres: Les famílies van col·laborar comprant llibres per a actualitzar el fons de la biblioteca de l'escola.  Durant tota la setmana es va situar una paradeta al pati a la sortida del migdia i de la tarda.

Lectura en veu alta al bibliopati: Durant la setmana de Sant Jordi, hi van haver dos bibliopatis molt especials.  Els mestres de l'escola van llegir en veu alta lectures que havien escollit pels alumnes que voluntàriament les volien escoltar. Dijous pel cicle inicial i divendres pel mitjà i superior.