dimecres, 24 d’abril de 2013

En Bibliol estrena bloc

Ahir es va posar en funcionament el BLOG DEL BIBLIOL, el bloc infantil de les biblioteques públiques de Sant Pere de Ribes. 
 
 
En aquest bloc trobareu notícies relacionades amb les  activitats que organitza la biblioteca per a vosaltres: l'hora del conte, tallers ... També hi trobareu informació sobre en Bibliol, la seva mascota. No us perdeu l'entrevista amb l'Esther Alsina, il·lustradora i creadora d'en Bibliol, que podeu trobar a l'apartat de El Bibliol vist per ... 
Voldriem destacar la pàgina dedicada a les famílies en la que les convida a compartir tot allò que tingui a veure amb la lectura i els llibres i finalment hi ha un apartat dedicat a les escoles en el que s'expliquen les visites i les activitats que l'alumnat de les escoles de Ribes i Les Roquetes realitzen  durant el curs .
 
Podreu accedir al bloc del Bibliol clicant la icona
que trobareu a la barra lateral.


dilluns, 22 d’abril de 2013

Recomanacions Sant Jordi 2.013

Arriba Sant Jordi. Demà, carrers i places s'ompliran de paradetes plenes de llibres i roses. Heu d'escollir un llibre pel vostre fill o filla i no sabeu quin? N'heu de regalar un? Aquí us deixem unes recomanacions. Tingueu en compte que els llibres estan agrupats segons les edats dels lectors.
 
Bona tria i bon Sant Jordi !
 

dissabte, 20 d’abril de 2013

Celebrem Sant Jordi a l'escola

 
 
Marta Molas, és una mestra que s'ha incorporat aquest curs a la nostra escola, és a més, una escriptora de gran prestigi i que ha rebut nombrosos premis i mencions. Per conèixer-la més cliqueu sobre el següent enllaç: http://www.martamolas.com/#
 
La Marta ha fet donació a la biblioteca de l'escola d'un lot de llibres infantils escrits per ella.
 
Per celebrar la diada de Sant Jordi 2.013 li hem demanat que fes unes xerrades als nens i nenes sobre l'ofici d'escriptor, que expliqués les seves vivències i presentés els llibres que ha tan amablement ha donat. La Marta  ha acceptat la nostra proposta i podem avançar que té preparada alguna sorpresa literària per a ells.